A budapest XIV. kerületi Limanova tér múltja, jelene és jövője

Limanova tér

Limanova tér

2014-es bűnözési térkép a Limanova térről

2015. június 01. - Rátonyi G. Tamás

Az Otthontérkép megjelentette a 2013-as és 2014-es bűnözési adatok alapján összeállított térképét. Maga a Limanova tér alacsonyan fertőzött, de a környékén már nem túl jó a helyzet.

A téren 2013-ban és 2014-ben is 3-3 bűncselekmény történt: 2013-ban három "egyéb" kategóriába tartozó eset fordult itt elő (bármit is jelentsen ez). 2014-ben egy tulajdon elleni, egy lakásbetörés és egy egyéb jellegű bűncselekmény történt.

bunozesi_terkep.jpg
Az Otthontérkép Limanova teret és környékét ábrázoló szelvénye. Ha rákattintasz a térképre, tovább böngészheted a bűnözési térképet (forrás: Otthontérkép)

A környéken viszont már nem ilyen jó a helyzet: a Nagy Lajos király útjára kiérve már 22 tavalyi eseményt jelez a térkép: személy elleni bűncselekmény, lakásbetörés, gépkocsilopás, garázdaság de rablás is történt a környéken. 2013-ban majdnem feleannyi bűncselekmény történt errefelé, tehát rosszabbodott a helyzet.

Mivel a bűneseteket jelölő pöttyök elég változatosan és követhetetlenül helyezkednek el a térképen, nehéz megítélni egy-egy konkrét környék közbiztonságának változását. Ezen az imént említett Nagy Lajos király úti ponton is a 2013-as térkép kevesebb esetet jelez, de ott meg több pötty van. Próbáljon rajta mindenki maga kiigazodni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://limanova.blog.hu/api/trackback/id/tr47487774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása